SZERVIZ

Műszaki vizsgáztatás

A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie az időszakos műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautót szerető csapat, mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást.

Tanácsadás és beüzemelés

Most tettél szert egy lakókocsira, vagy lakóautóra és nem tudod, mi-hogyan működik rajta? Szakértő kollégáink segítenek eligazodni kedvenc járművedben, melynek egységeit kérésedre üzembe is helyezzük.

Hűtés, fűtés

Lakóautóval nem csak nyáron, télen is jó utazni és mivel több napra készülünk, figyelnünk kell a komfortosságra. Nyáron nem kell szaunát, télen pedig hűtőkamrát csinálni a lakóautódból. A VPT-Group csapata 20 éves tapasztalattal rendelkezik, nyugodt szívvel bízhatod ránk kedvenc lakókocsidat.

Klíma és szellőzés

A nagy nyári forróságban is élvezni fogod az ebéd utáni sziesztát a lakóautódban.
Legyen szó tető- vagy padlóklímáról, nálunk megtalálod a legpraktikusabbat, melynek kiválasztásában szakképzett kollégáink örömmel segítenek.

Kiegészítők beépítése

A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az általad vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágysz! Legyen szó omnisztorról, tolatókamerákról, multimédiás eszközökről, biztonságtechnikai eszközökről, kerékpár- vagy motorkerékpér tartóról, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tudsz vásárolni.

Teljes körű szerviz

Legyen szó vízszivárgásról, elektromos problémáról, bútorozati gondokról, stb. biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk számodra a legkedvezőbb megoldást.

Gumiszerviz

Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie. A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautó tulajdonost a gumiszervizünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre.

További információkért keresse kollégánkat:

Péter Pere

Parts, accessories, service

Statisztikai célokból, valamint a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk.